Fri frakt över 800:- | Snabba leveranser

Handgjorda Halsband

Lyxiga hundhalsband med superb kvalitet

Hos oss på HemZoo hittar ni halsband utöver det vanliga. Made in USA och 100% handtillverkade halsband i äkta läder, biothane och i rostfritt stål, slitstarkt och kvalitet rakt igenom! Inte bara att det ska vara kvalitet på varje halsband utan designen ska vara utstickande och unikt för dig och din hund. 

Storleksguide hittar ni här

Utöver designen som såklart är viktig, ett hundhalsband är något som din hund ska gå med varje dag och då ska din hund trivas och vara bekväm i sitt halsband! På HemZoo finner ni noga utvalda halsband som både är snygga men som kommer sitta bekvämt på din hund. 

Vi är stolta att även vara först i Sverige med dessa unika premium halsband som vi kan erbjuda till er!

Material i bästa kvalitet

Lädret till största del kommer från de bästa garverierna i Amerika. Men även från Argentina, Brasilien och Europa, men oavsett områden så är det i bästa kvalitet! Och viktigaste av allt, det sker på humana förhållanden. 

Men alla halsband ni ser hos oss är inte i läder, utan vi har även i Biothane. Materialet är tillverkat från vävd polyester med täckt av pvc. Materialet är mycket starkt, flexibelt och även vattentåligt som klarar precis alla väder! Helt veganskt och latex fritt. 

Hårdvaran på varje halsband försöker man använda det bästa kvalitet som går. Alla halsband är tillverkade av rostfritt stål om inget annat anges i beskrivning.